Prima pagină » Comunicat Costel Lupașcu : PNL = Pandemie de Prostie
Politică

Comunicat Costel Lupașcu : PNL = Pandemie de Prostie

deputat Costel Lupascu, PSD Botosani

Comunicat de presă transmis de deputatul Costel Lupașcu, PSD Botoșani: 

D-le Orban, d-le Șoptică, dacă nu vreți să aveți soarta PNȚ-CD sau PDL, dați-l afară pe prefect. 

 Liberalilor, în această perioadă grea avem nevoie de sprijinul și ajutorul specialiștilor.

Știm că vă place să faceți abuzuri și că vreți să vă numiți slugile obediente în funcții, dar nu vă bateți joc de români acum, în timpul pandemiei.

 



 

Nu mai profitați de Ordonanțele militare pentru a face abuzuri. Încetați să mai faceți prostii, PROSTIA VOASTRĂ UCIDE! Dar să nu uitați că veți plăti pentru aceste lucruri. Românii vă vor sancționa cât de curând, iar această caricatură de guvern, acest guvern sinistru, va rămâne  în istorie ca un experiment nefericit.

În calitatea sa de șef al Comitetului județean pentru situații de urgență, prefectul nu s-a obosit să sune, măcar odată la Spitalul Județean de Urgență Botoșani pentru a întreba dacă au sau nu nevoie de ceva, dacă au vreo problemă, dacă-i poate sau nu ajuta cu ceva – acest lucru arată o clară neimplicare, iresponsabilitate și nepăsare la adresa tuturor pacienților din județul Botoșani. Este un abuz și o prostie faptul că prefectul  a hotărât ca tot sediul central al Spitalului Județean să fie desemnat ca spital Covid, pentru că astfel au fost privați toți ceilalți pacienți non-covid de accesul la servicii medicale. De ce ați renunțat la sprijinul medicilor specialiști de la Spitalul de Pneumoftiziologie, de ce nu ați solicitat suplimentarea numărului de medici din spital cu specialiști din alte județe, cu medici rezidenți,  pentru specialități deficitare precum oncologie, diabet, cardiologie?

 



 

 

Până în acest moment, prefectul Dan Nechifor nu a făcut nici o vizită la Spitalul Județean de Urgență Botoșani, pe nici una din secții. De ce ? În schimb, singura lui activitate a fost atunci când, la ora 12 noaptea, păzea porțile cimitirului, probabil ca să nu iasă morții. 

 

Consecința faptului că a gestionat cu nepricepere sănătatea publică a județului și și-a dovedit limita de neputință, o găsim în nenumăratele cazuri de îmbolnăviri din județul Botoșani, cazuri pe care ar trebui să le aibă pe conștiință. Aceste cazuri de îmbolnăviri și de persoane decedate, ar trebui să vă urmărească permanent și să răspundeți pentru ele, să dați socoteală administrativ, legal sau moral.’’ a declarat deputatul PSD Costel Lupașcu.

Cu siguranță sunt și membri PNL responsabili, care nu se vor transforma în trompete sparte în apărarea prefectului și care vor condamna toate abuzurile. Nu vă mai răzbunați pe medici sau pe alți specialiști pentru a acoperi greșelile oamenilor voștri, ridicați cenzura și nu mai mințiți permanent.