Prima pagină » Cum ne crestem sansele de castig la pariuri
Știri locale

Cum ne crestem sansele de castig la pariuri

Inainte de a-ti crea cont la casele online cu scopul de a plasa pariuri, trebuie sa stii ca banii din pariuri sportive nu se castiga deloc usor si ca pentru a genera un profit pe termen lung este nevoie de multa munca. Tot mai multa lume prefera pariurile sportive deoarece aceasta reprezinta una dintre cele mai la indemana surse de a castiga bani intr-o perioada scurta de timp fara influenta vreunui soft. Cu siguranta inainte de a incepe aceasta aventura multa lume s-a intrebat cum ne crestem sansele de castig la pariuri astfel incat sa generam profit zi de zi, daca s-ar putea. Desi foarte greu, este posibil sa generezi profit daca nu zi de zi, atunci macar in fiecare saptamana. Doi sunt factorii cheie care te-ar putea ajuta sa reusesti acest lucru. Vorbim despre rabdare si stapanire de sine.

 

In primul rand, rabdarea iti este de ajutor pentru a studia partidele din oferta casei de pariuri in respectiva zi. Majoritatea caselor de pariuri beneficiaza de o oferta bogata, fiind de recomandat sa o parcurgi pe toata, pana cand vei gasi una, doua sau mai multe partide interesant de pariat. Daca nu vei avea rabdare sa faci asta, in cel mai rau caz vei alege cele mai cunoscute echipe si vei plasa pariuri pe victoria lor, lucru deloc de recomandat. La astfel de greseli sunt expusi nu doar pariorii incepatori, ci si cei mai experimentati.

Alternativ, lipsa rabdarii te poate face sa plasezi pariuri live, acolo unde rezultatele se decid in cateva zeci de minute sau chiar in cateva minute. Nu spunem nicidecum ca sansele de castig ti se diminueaza daca plasezi pariuri live. Doar ca parierea live implica o minima analiza a partidei si, daca se poate, vizualizarea ei in transmisiune directa, pentru a-ti da seama mai bine daca pariul gandit de tine in urma efectuarii analizei se potriveste cu realitatea din teren.

Ori, daca nu ai suficiente rabdare, vei sari peste acest pas sau vei omite detalii importante in analiza meciului, detalii ce pot face diferenta dintre un pont castigator si unul necastigator. O analiza detaliata se recomanda atat in cazul pariurilor live, cat si in cazul celor pre-live. Fara a analiza o partida ai sanse mici de reusita.

Este foarte important sa stii cum sa gestionezi situatia dupa un pont necastigator in care aveai mare incredere, plasand, implicit, o miza mai mare, sau dupa un sir de pariuri necastigatoare care iti vor diminua serios banca. Fiindca, inevitabil, asta se va intampla, mai devreme sau mai tarziu.

In acele momente este important sa iti pastrezi luciditatea si sa nu fortezi limitele plasand pariuri in speranta in care vei recupera acea pierdere intr-un interval cat mai scurt de timp. De multe ori nu se intampla asta, lucrurile luand o intorsatura urata pentru cei care apeleaza la astfel de “solutii”, putand ajunge chiar la faliment.

Asadar, stapanirea de sine, impreuna cu rabdarea si analiza partidelor, te pot ajuta foarte mult in atingerea scopului tau si anume acela de a genera profit constant la pariuri. Daca te-ai decis sa incerci si tu pariurile, poti vizita site-ul www.casepariurionline.ro si sa alegi de acolo o casa de pariuri online unde sa-ti faci cont.

 

 

 

250x250x

250x250x