Prima pagină » Singurul viceprimar cu trei mandate consecutive va protesta în fața Primăriei: ”Împotriva modului de distrugere a orașului”
Administrație Știri locale

Singurul viceprimar cu trei mandate consecutive va protesta în fața Primăriei: ”Împotriva modului de distrugere a orașului”

Consiliul Local Botoșani
Consiliul Local Botoșani

Situație inedită! Singurul viceprimar care are la activ trei mandate consecutive în Primăria Botoșani va protesta în fața instituției pe care a condus-o. 

Este vorba despre fostul viceprimar Florin Ghiorghiță, cel care a fost viceprimar în perioada 2000-2012 și doar consilier local în 2012-2016. 

Acesta s-a declarat dezamăgit de modul în care este condus municipiul Botoșani de actuala majoritate din Consiliul Local și consideră că asistăm la distrugerea urbei. 

 



 

 

”Cer public și mâine o voi face și scris, acceptul primarului Cătălin Mugurel Flutur, al Poliției Municipiului și Jandarmeriei pentru organizarea unui miting de protest împotriva modului de conducere (distrugere) a orașului nostru, luni, 28 octombrie, ora 12.30 în Piața Revoluției. Cer totodată acceptul pentru a participa, însoțit de câteva persoane, la ședința Consiliului local, care este publica. Dacă tot este Piața Revoluției, revoluție sa fie”, a postat pe contul său de Facebook fostul viceprimar Florin Ghiorghiță