Prima pagină » O farmacie produce din uleiuri esenţiale produse care protejează de soare şi de insecte
Știri locale

O farmacie produce din uleiuri esenţiale produse care protejează de soare şi de insecte

Pregătiţi de Soare cu AncaFarm AromaTherapy. Şi anul acesta Anca Farm a preparat pentru dumneavoastră o gamă completă de produse pentru soare, pe baza de uleiuri esenţiale, în gama AromaTherapy. Ce au în plus aceste produse este faptul că protejează şi de soare dar şi de insecte.

 

SOARE – LAPTE PROTECTOR SPF 10 (protejeaza si de intepaturi , piscaturi)

 

Contine: Agent emolient Dicaprylyl carbonate, Emulsifiant Emul’Minute, Anti-oxid Vitamina E, Bergamota FCF, Cosgard, Ecrain Solaire, Oxid Zn, amestec de uleiuri esentiale antiintepaturi – antipiscaturi, Extract arom. Melon, Extract CO2 Grenade.

 

Activ cosmetic oxid de zinc este cunoscut pentru proprietatile sale antiiritante, antifungice, antiseptice folosit in formulele pentru copii in ingrijirea pielii si mai ales in eritem fesier la bebelusi. Este de asemenea utilizat pentru proprietatile sale ca filtru protector anti-UV, lasand un film opac pentru razele solare.

Amestec de uleiuri esentiale chemotipate impotriva intepaturilor si piscaturilor este un amestec de HE Lavanda aspic, HE Geranium, HE Citronelle care protejeaza fenomenal pielea de orice insecta. Ce poate fi mai placut, decat sa stai la soare fara sa se atinga insecte de tine?

Conservant natural Cosgard – tine aceste creme departe de razele solare, pastrand forma si consistenta continutului lor.

Activ cosmetic Ecran Solaire – este o combinatie unica, inovatoare de proprietati active de uleiuri vegetale si minerale ce garanteaza o protectie ridicata impotriva razelor solare. Acest amestec contine dioxid de titan cunoscut ca ecran fizic solar, uleiul de Karanja cu factor de protectie omolagat in laboratoarele „Helioscience” din Franta. In functie de concentratia utilizata vom realiza creme cu factor de protectie diferite. Poate fi folosit de copii mai mici de 1 an sau de copii peste 1 an si adulti.

Anti-oxid vitamina E – vitamină lipososubilă, puternic antioxidantă, considerată vitamina fertilității, cu calității magice în păstrarea tinereții si in acizi grași esențiali – Omega 9 – acid oleic -, Omega 3 – acidul linoleic. Are o textură ușoară, pătrunde foarte ușor și rapid în piele fiind recomandat pentru tenul sensibil, tenul uscat și foarte uscat cu piele sensibilă, ideal pentru tenul matur cu piele sensibilă iar după aplicare nu lasă senzația de piele grasă!

Extractul de Grenade (extras prin CO2) este concentrat in acid punic (81%) = omega 5, cunoscut pentru proprietatile antiinflamatoare puternice dar si pentru virtutile sale calmante si linistitoare. Are un efect anti-oxidant, regenerator, contra formarii ridurilor fiind considerat un activ cosmetic de o bogatie inconfundabila.

Aceasta formula este ideala pentru pielea ta, lasand un film protector cu SPF 10, o piele hidratata, matasoasa si fina dar si protejata de intepaturile si piscaturile insectelor.

 

Indicatii si utilizare:

  • Se aplica pe piele dimineata, cu 30 minute inainte de expunerea solara.
  • Se reaplica ori de cate ori este nevoie
  • Este rezistenta la apa.
  • Poate fi utilizata de copii (chiar mai mici de 1 an si de adulti). Copii mai mici de 1 an nu au voie mai mult de 2 ore de expunere solara, iar pielea va fi protejata cu ceme cu SPF 50+.

 

Gama completă şi mai multe informaţii, găsiţi în farmaciile Anca.