Prima pagină » În această vacanţă, GRATIS pentru copilul tău: club IT, engleză, franceză, germană, club colecţionari

În această vacanţă, GRATIS pentru copilul tău: club IT, engleză, franceză, germană, club colecţionari

BiblioVacanţa 2017, pregătită de start! Biblioteca Judeteana „Mihai Eminescu” Botosani vă invită sa participaţi la ediţia 2017 a BiblioVacanţei!

Inaugurat în 2011, programul, care se va desfăşura in perioada iulie – septembrie, a devenit o componentă de tradiţie a manifestărilor propuse an de an de bibliotecă. BiblioVacanţa a cunoscut un succes deosebit în anii anteriori reuşind ca prin multitudinea si varietatea de cursuri pe care le-a oferit, sa satisfacă nevoia de cultură si petrecere a timpului liber a tuturor participanţilor.

Inscrierile pentru Bibliovacanta se fac on line pe site-ul Bibliotecii Judetene „Mihai Eminescu” Botosani  si la sediul institutiei – C.Nationala nr 64, pentru urmatoarele cursuri: clubul de engleză; clubul de franceză; clubul de germană; clubul de gramatică; clubul de matematică; clubul colecționarilor(colectii si colectionari); clubul epigramiștilor; clubul de lecturi publice; clubul de sah; club IT; clubul micii reporteri; public speaking; educatie pentru sanatate-nutritie; tehnici de cercetare de piata (14+).

Speram sa va alaturati programului nostru si impreuna sa petrecem o vara minunata in Biblioteca!

 

Cursurile sunt gratuite si vor incepe pe data de 10.07.2017

Pentru inscrieri completati formularul AICI.