Prima pagină » 4 vaporaşe pentru plimbări pe a doua cea mai mare acumulare de apă a României

4 vaporaşe pentru plimbări pe a doua cea mai mare acumulare de apă a României

La sfârşitul acestei luni patru vaporaşe vor fi aduse la plaja Vama Stânca, de la Ştefăneşti, pentru plimbări pe a doua cea mai mare acumulare de apă a României, barajul Stânca-Costeşti.

 

“Investiţia făcută de familia Merticariu la plaja de la Vama Stânca atrage noi investiţii. Un alt privat va aduce patru vaporaşe pentru a fi organizate tururi de vizitare a acumulării de la Stânca-Costeşti, pe partea românească. Noi avem în partea românească vreo 70 de kilometri şi se poate naviga până la Manoleasa, din câte am înţeles, iar zona este de o frumuseţe rară ce merită văzută”, a declarat Marius Honceriu, cel care asigură distracţia de la plaja Vama Stânca prin concerte şi spuma-party.

Pansela Merticariu, investitorul care a amenajat plaja Vama Stânca, a spus că cele patru vaporaşe vor ajunge după data de 26 iunie.

În acest week-end vor concerta Nineka, pe 23 iunie, şi Celia, pe 25 iunie, iar sâmbătă şi duminică, 24 şi 25 iunie, va fi Espuma-Party.  

Acumularea de apă de la Stânca-Costeşti este a doua cea mai mare din România, după Porţile de Fier I şi cea mai mare de pe Prut.