Prima pagină » Patroana de restaurant care sparge tiparele şi merge la cursurile de cooking din ţară

Patroana de restaurant care sparge tiparele şi merge la cursurile de cooking din ţară

O patroană de restaurant sparge toate tiparele şi preferă să renunţe la ţinuta business pentru a-şi pune şorţul la gât şi a găsit alături de cei mai mari bucătari din România la toate cursurile de cooking la care timpul îi permite să ajungă.

Cu trei fete acasă, Violeta Achiţei, patroana restaurantului Tea Time, de lângă Maternitate, îşi face timp să meargă la cât mai multe cursuri de gătit în ţară. Dacă la începutul anului s-a pregătit alături de super-cheful Joseph Hadad, Violeta Achiţei s-a pregătit recent cu prima lady chef Cornelia Ghişoi.

„A fost un curs despre gustări calde din carne de pasăre. Am învăţat să gătesc piept de raţă cu gutui şi piure de ţelină, sos de fructe cu aromă de Burgundy, piept de curcan umplut cu brânză feta şi ardei kapia copt învelit în crustă uşor afumată”, a spus Violeta Achiţei.

Alături de lady chef Cornelia Ghişoi, proprietara Tea Time, a mai învăţat să prepare ruladă din piept de pui în mantie de verdeţuri, medalion de curcan cu ciuperci şi şuncă Praga, piept de prepeliţă umplut cu prune uscate însoţite de pară Williams fiartă în vin, piure de țelină şi sos de zmeură şi multe altele.

„Da! Cu siguranță se vor regăsi în meniul de la Tea Time cât de curând o parte din aceste preparate”, a declarat Achiţei.

Pe lângă lecţiile primite de la chef Joseph Hadad şi lady chef Cornelia Ghişoi, patroana de restaurant a mai urmat şi cursuri de candy -bar, macarones, torturi consacrate şi urmează să participe şi la cursuri de monoporţii.


BanulBotosanean.ro
www.facebook.com/pages/BanulBotosanean-Botosani

250x250x

250x250x