Prima pagină » A făcut cea mai bună vodcă din România şi i-a pus un nume de legendă

A făcut cea mai bună vodcă din România şi i-a pus un nume de legendă

O fabrică din Botoşani este singura din ţară care produce o vodcă al cărui nume are o însemnătate deosebită pentru toată România. Aceasta este cea mai mare fabrică din regiune şi reuşeşte să se menţină ca lider de piaţă de ani de zile prin produsele de o calitate superioară.

Prodalcom SA, cunoscuta fabrică de băuturi alcoolice din Vorona, readuce în piaţă un produs premium, vodca Ştefan cel Mare, într-o nouă prezentare. Fabrica de la Vorona pune în valoare istoria locală şi cea a Moldovei, care a fost marcată de Ştefan cel Mare şi va produce sortimentul de vodcă premium tocmai la poalele codrilor unde marele Domnitor obişnuia să vină la vânătoare.

„Din respect pentru calitate, dar şi pentru importanta pagină de istorie oferită românilor de Ştefan cel Mare, la aproape 500 de ani de la trecerea în nefiinţă a Domnitorului, dedicăm acestuia cea mai pură vodcă”, este prezentarea făcută sortimentului de vodcă premium Ştefan cel Mare.

Potrivit producătorului, Ştefan cel Mare este o vodcă fină, cu particularităţi subtile, apreciată de cunoscători şi preferată pentru ocaziile speciale.

Noua sticlă de Ştefan cel Mare are un design deosebit, care reuşeşte să pună în valoare un produs premium al cărui destin este acela de învingător, la fel ca şi cel al marelui Domnitor. Aşa cum Ştefan cel Mare a marcat istoria Moldovei, tot aşa vodca Ştefan cel Mare, prin calităţile sale de top, se va impune ca lider de piaţă.

Şi cum putea fi lansat mai bine un produs cu un nume legendar dacă nu printr-un concert al unei trupe legendare. Vodca Ştefan cel Mare va fi lansată în data de 4 decembrie la concertul trupei Iris, în clubul Grand Irish Pub, când botoşănenii vor putea gusta din savoarea acestui produs premium-quality alături de legendarul Cristi Minculescu şi Iris.

Prodalcom Vorona este unul dintre cei mai importanţi producători cu capital autohton din România şi deţine celebrul brand de vodcă Voronskaya, Afinata de Vorona, un alt produs premium la categoria sa, şi vodca Vorona.

Fabrica din Vorona a reuşit să se impună pe piaţă prin fabricarea unui alcool doar din cereale pe care îl foloseşte la producerea celebrelor sortimente de vodcă Voronskaya şi Ştefan cel Mare, precum şi a sortimentului Vorona. 

 

BanulBotosanean.ro
www.facebook.com/pages/BanulBotosanean-Botosani

250x250x

250x250x