Prima pagină » HALUCINANT! Pesediştii plâng după Ţurcanu: PNL a murit la Botoşani! VIDEO

HALUCINANT! Pesediştii plâng după Ţurcanu: PNL a murit la Botoşani! VIDEO

Plecarea lui Florin Ţurcanu din PNL Botoşani reprezintă moartea PNL-ului la nivel local şi predarea acestui partid în faţa PDL-ului. Mesajul a fost transmis de către deputatul Andrei Dolineaschi, preşedintele PSD Botoşani.

Acesta susţine că fostul său coleg de la conducerea USL Botoşani avea multe defecte, însă cea mai importantă calitate a fost aceea că nu a lăsat PDL să preia conducerea PNL. Dolineaschi le-a transmis membrilor PSD că în 2016 la Botoşani lupta va fi dusă cu PDL şi nu cu PNL.

„Plecarea lui Florin Ţurcanu reprezintă actul de deces al PNL Botoşani. Cu toate neajunsurile pe care le-a avut domnul Ţurcanu, cu toate disputele şi certurile, trebuie să recunoaştem o calitate: nu a permis niciodată ca pâinea şi cuţitul PNL să ajungă pe mâna PDL. Proclam astăzi aici, şi îmi pare rău să o spun, că PNL a murit la Botoşani. A mai rămas doar o etichetă pe care o poartă acum cei de la PDL. Brătienii liberali care au construit România modernă se răsucesc astăzi în mormânt când văd pe ce mâini a ajuns partidul lor. Portocalii au pătruns cu tot noroiul până în mijlocul sediilor ale PNL şi au frânt mişcarea liberală în judeţul nostru. Cei cu care ne vom bate anul viitor sunt pedeliştii”, a declarat Andrei Dolineaschi, liderul PSD Botoşani.

Florin Ţurcanu a fost preşedinte al PNL Botoşani în perioada 2009-2015, iar săptămâna trecută a renunţat inclusiv la calitatea de membru PNL. 

BanulBotosanean.ro
www.facebook.com/pages/BanulBotosanean-Botosani