Prima pagină » Grigoraş, susţinut de Gorghiu: fără rezultate la locale se schimbă lista la parlamentare

Grigoraş, susţinut de Gorghiu: fără rezultate la locale se schimbă lista la parlamentare

Senatorul Viorel Grigoraş a fost reconfirmat pe funcţia de co-preşedinte al PNL Botoşani de către liderul central Alina Gorghiu. Liberalii botoşăneni au fost chemaţi pentru a li se trasa ordine de la nivel central tocmai la Vaslui, unde s-au întâlnit cu Alina Gorghiu şi Vasile Blaga.

Tensiunile din filiala botoşăneană a PNL au fost aplanate, pentru a doua oară în acest an, de şefii centrali ai partidului. Gorghiu a decis: Grigoraş rămâne co-preşedinte al PNL iar parlamentarii liberali au sarcina de a munci pentru ca partidul să scoată un rezultat bun la alegerile locale din 2016 altfel lista viitorilor candidaţi la parlamentare nu va mai cuprinde numele actualilor aleşi.

„Din toate discuţiile din ultima vreme partidul a ieşit mai întărit. Aşa cum spuneam şi înainte de întâlnirea de la Vaslui, domnul Grigoraş rămâne preşedintele partidului şi noi suntem alături de el pentru a scoate un rezultat cât mai bun la alegerile locale de anul viitor. Asta am spus şi eu, asta a spus şi Viorel Grigoraş, asta a spus şi Alina Gorghiu. În actuala formulă trebuie să tragem să avem un scor cât mai bun la viitoarele alegeri locale”, a precizat Gheorghe Sorescu, prim-vicepreşedinte al PNL.

BanulBotosanean.ro
www.facebook.com/pages/BanulBotosanean-Botosani