Prima pagină » Război în PNL! Sorescu vrea să-l mazilească pe Grigoraş, Gireadă pe Sorescu. Totul se decide la Vaslui

Război în PNL! Sorescu vrea să-l mazilească pe Grigoraş, Gireadă pe Sorescu. Totul se decide la Vaslui

Luptele interne zdruncină din temelii PNL-ul la Botoşani care şi aşa are imaginea măcinată de anchetele penale ale DNA-ului.
Potrivit unor surse din noul PNL, vechi liberali se „mănâncă” între ei şi s-au împărţit în trei tabere.

„Există tabăra Grigoraş(n.r.: senatorul Viorel Grigoraş, preşedintele PNL), tabăra Sorescu (n.r.: Gheorghe Sorescu, preşedintele interimar al Consiliului Judeţean) şi tabăra Gireadă (n.r.: deputatul Verginel Gireadă). Până acum spuneau că se tem că îi ocupăm noi, cei din fostul PDL, dar acum se mănâncă între ei şi nu mai au nimic de împărţit cu noi”, a declarat o sursă din noul PNL.

Potrivit acesteia, astăzi, 1 octombrie, cele trei tabere din vechiul PNL, dar şi reprezentanţi ai fostului PDL, vor merge în Vaslui pentru a se întâlni cu şefii centrali ai partidului pentru a aplana conflictul de la nivel local.

„L-au pus pe Grigoraş co-preşedinte pentru că a fost singura variantă acceptată de toţi şi acum nu îl mai vor. Sorescu vrea să îl schimbe pe Grigoraş, Verginel vrea şi el să îl schimbe pe Grigoraş şi îl ameninţă pe Sorescu că îl schimbă de la şefia CJ dacă vrea şi postul lui Grigoraş de la vârful PNL. Avem la anul alegeri şi trebuie să ne batem cu PSD iar ei se bat între ei sau cu noi”, a completat sursa citată.

Astăzi dimineaţă urma să aibă loc o întâlnire între Viorel Grigoraş şi Gheorghe Sorescu, la solicitarea actualului co-preşedinte al PNL.
Contactaţi telefonic, atât Gheorghe Sorescu, cât şi Verginel Gireadă au negat că ar fi lupte interne sau că ar vrea postul lui Grigoraş. Cu toate acestea, taberele din PNL Botoşani vor merge la Vaslui pentru ca şefii de la nivel central să ia o decizie.

BanulBotosanean.ro
www.facebook.com/pages/BanulBotosanean-Botosani