Prima pagină » Marea împăcare liberală! Gireadă, Grigoraş şi Sorescu înainte de bătălia de la Vaslui

Marea împăcare liberală! Gireadă, Grigoraş şi Sorescu înainte de bătălia de la Vaslui

Înainte de marea bătălie pe care liberalii botoşăneni o vor da la Vaslui pentru şefia partidului a avut loc marea împăcare în biroul preşedintelui Consiliului Judeţean Botoşani.

Gheorghe Sorescu, Viorel Grigoraş şi Verginel Gireadă s-au întâlnit la Consiliul Judeţean Botoşani şi au făcut declaraţii împăciuitoare cu toate că peste câteva ore se vor întâlni, la Vaslui, pentru ca şefii de la nivel central să medieze tensiunile dintre taberele Sorescu, Grigoraş şi Gireadă.

„Nu există nicio tabără Sorescu. Eu nu am nimic cu Viorel (n.r.: Viorel Grigoraş, preşedintele PNL), nu vreau să-i iau funcţia ba din contra cred că este un moment în care trebuie să ne adunăm în jurul preşedintelui pentru că avem un examen extrem de important la anul la alegerile locale”, a declarat Sorescu.

Preşedintele PNL Botoşani, senatorul Viorel Grigoraş, a declarat că discuţii între liberali au fost tot timpul. „Libertatea de expresie este foarte puternică la noi, la PNL, faţă de alte partide”, a spus Grigoraş.

Şi deputatul Verginel Gireadă a ţinut să infirme zvonurile privind tentativa de debarcare a lui Grigoraş de la şefia PNL. „Astăzi nu putem vorbi de tabere în PNL, nu vrea nimeni să îi ia locul lui Viorel Grigoraş”, a declarat şi Verginel Gireadă.

BanulBotosanean.ro
www.facebook.com/pages/BanulBotosanean-Botosani