Prima pagină » Secret de la japonezi: Cum să arăți cu 10 ani mai tânără

Secret de la japonezi: Cum să arăți cu 10 ani mai tânără

Vreme indelungata, femeile de origine japoneza au beneficiat de proprietatile uimitoare de vindecare ale orezului. Aplicarea pe pielea ta a unor produse ca pudra de orez sau apa de orez, iti pot imbunatati tenul si pot fi utile in indepartarea unor pete intunecate. Mai mult, orezul poate fi folositor in alimentatia ta, gratie procentului bogat de antioxidanti din compozitia sa.

 

Orezul contine cantitati importante de acid linoleic, un antioxidant puternic care are capcitatea de a stimula productia de colagen din piele. Este o substanta naturala care iti poate proteja pielea de imbatranirea prematura, precum si de aparitia ridurilor. De asemenea, protejeaza pielea si de razele nocive ale soarelui. In plus, orezul este plin de vitamina E si de gamma oryzol, care pot reduce nivelul colesterolului din sange, protejand sanatatea inimii tale.

Multi oameni nu stiu ca orezul are capacitatea de a reda aparenta tanara pielii, facand-o catifelata si delicata.

Iata o reteta bazata pe orez pentru pregatirea unei masti anti-rid, care sa redea catifelarea si stralucirea tenului tau.

Citeste mai jos reteta!

Ingrediente:

– 3 linguri de orez

– 1 lingura de miere

– 1 lingura de lapte

Dupa ce ai fiert orezul, strecoara-l si separa apa in care a fiert. Pune o lingura de lapte cald in orezul fiert si amesteca bine pana cand se formeaza ca o pasta. La final, adauga mierea.

Mai intai, curata-ti fata bine si aplica masca pe tenul uscat. Las-o sa actioneze pana cand este complet uscata. Apoi, inlatura masca si spala-ti fata cu apa ramasa de la orezul fiert.

Apa de orez actioneaza ca un calmat pentru piele, imbunatatind circulatia, prevenind aparitia petelor si reducand inflamatiile. Proprietatile de vindecare ale apei de orez iti vor lasa pielea curata si neteda. Ea mai are si proprietatea ca protejeaza pielea de razele soarelui.

Pentru rezultate optime, repeta tratamentul o data pe saptamana. Fata ta va parea cu 10 ani mai tanara!

Sursa: secretele.com

BanulBotosanean.ro
www.facebook.com/pages/BanulBotosanean-Botosani