Prima pagină » O fabrică investeşte 280.000 euro în cele mai noi utilaje

O fabrică investeşte 280.000 euro în cele mai noi utilaje

O companie botoşăneană care deţine una dintre cele mai moderne fabrici de profil din regiune va mai investi 280.000 euro în cele mai noi utilaje.

Este vorba despre fabrica de termopane Tamiştef, business în care omul de afaceri Iulian Ştefanache a investit deja 400.000 euro.
Ultimele achiziţii s-au ridicat la 250.000 euro, iar în 2016 compania vrea să îşi suplimenteze capacitatea de producţie cu utilaje ultraperformante în valoare de 280.000 euro, pe care să le achiziţioneze de la un producător austriac.

„Acum avem utilaj de sudură în patru puncte, avem maşini noi foarte performante, dar vrem să cumpărăm utilaje ultraperformante, o linie de producţie care prelucrează profile de şase metri lungime. Utilajele vrem să le luăm printr-un proiect european. Am mai avut unul dar nu a primit finanţare, însă nu ne-am descurajat”, a declarat Iulian Ştefanache.

 


Utilajele cu care sunt prelucrate profilele de uşi şi ferestre au precizie stabilită cu laserul, totul se sudează automat, în patru puncte simultan, ceea ce reprezintă o premieră la nivelul industriei de profil din judeţ şi regiunea Moldovei. Cele 20 de utilaje de la Tamiştef reduc la maxim intervenţia manuală asupra profilului de PVC sau aluminiu.
Uşile şi ferestrele din PVC şi aluminiu produse la Botoşani ajung să fie montat la case, pensiuni şi hoteluri din Franţa, Belgia, Italia, Spania, ori judeţele Neamţ şi Suceava.
Fabrica botoşăneană depozite în Botoşani, Rădăuţi şi Suceava.

BanulBotosanean.ro
www.facebook.com/pages/BanulBotosanean-Botosani