Prima pagină » Sărbătoare la Direcţia Silvică Botoşani

Sărbătoare la Direcţia Silvică Botoşani

Pădurarii botoşăneni au serbat vineri a 25-a ediţie a Zilei Silvicultorului. Organizarea acestei zile este reglementată legal şi se sărbătoreşte anual, în luna iunie, la nivel central şi teritorial. La nivelul Direcţiei Silvice Botoşani, această zi s-a desfăşurat vineri, 19 iunie, 2015.

„Conducerea Direcţiei Silvice Botoşani apreciază rezultatele obţinute de salariaţi, ţinuta şi comportamentul acestora într-un context mai puţin favorabil şi le urează sănătate, realizări profesionale şi familiale. Mulţumim instituţiilor publice, partenerilor de afaceri şi diverşilor colaboratori pentru sprijinul acordat, pentru relaţiile economie bazate pe respect şi tratament echitabil. La mulţi ani silvicultori!”, a declarat Gheorghe Rusu, directorul Direcţiei Silvice Botoşani.

Pe lângă salariaţii direcţiei, la şedinţa festivă au participat şi prefectul Costică Macaleţi şi senatorul Doina Federovici, precum şi şefii Poliţiei, Jandarmeriei şi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. 

„Am fost în Germania într-o vizită şi acolo este un cult al pădurii şi aş vrea ca în timp acest cult să fie şi la noi pentru pădure, să o protejăm ca pe ochii din cap. Vă felicit pentru tot ce faceţi pentru pădure”, a spus prefectul Costică Macaleţi

Şi senatorul Doina Federovici i-a felicitat pe pădurari pentru efortul depus pentru lupta cu tăierile ilegale.

Direcţia Silvică Botoşani este una dintre puţinele din ţară unde suprafaţa împădurită a crescut cu 1.000 de hectare din 1990 şi până în 2015.

BanulBotosanean.ro
www.facebook.com/banulbotosanean