Prima pagină » Coman îl concurează pe Flutur şi îl bagă în sondaje pentru Primărie

Coman îl concurează pe Flutur şi îl bagă în sondaje pentru Primărie

E oficial! Cătălin Flutur are concurenţă în PNL în ceea ce priveşte viitoarea candidatură la Primăria Botoşani. Deşi era văzut drept candidatul unic al PNL pentru Primărie în 2016, Flutur s-a trezit în timpul conferinţei de presă de vineri că are concurenţă.

Liberalul Viorel Coman a venit la finalul conferinţei de presă susţinută la PNL de co-preşedinţii Cătălin Flutur şi Viorel Grigoraş pentru a anunţa că îl concurează pe primul în alegerile interne pentru desemnarea candidaţilor la alegerile locale din 2016.

„Am venit să anunţ că depun scrisoarea de intenţie pentru a fi candidat la funcţia de primar şi vreau să mai spun să iau legătura direct cu factorii de decizie. Am fost săptămâna asta la Primărie şi l-am rugat pe domnul primar Ovidiu Portariuc să dea jos toate steagurile care sunt ferfeniţe. Vorbim de un simbol naţional şi un fapt foarte grav sub ochii administraţiei. Asta ar putea să facă. A notat şi a spus că va rezolva”, a declarat Coman.

Fostul primar al municipiului Botoşani în perioada 2004-2012 l-a felicitat pe Coman şi a spus că a mai trecut prin astfel de experienţă şi în 2004. „Este un lucru foarte bun şi îl felicit pe Viorel pentru alegerea făcută, este ceea ce dorim să se întâmple la nivel de partid, să fie concurenţă. Până pe 2 noiembrie avem obligaţia ca la nivel de organizaţie să facem sondaj. Am mai trecut prin aşa ceva în 2003, când am concurat cu Gelu Ciubotaru”, a declarat Cătălin Flutur.

Înaintea alegerilor din 2004, PNL a făcut un sondaj de opinie şi s-au constatat două lucruri, primul că Ciubotaru îl depăşea net pe Flutur la intenţia de vot, iar al doilea era acela că Flutur avea şanse să crească peste procentele lui Ciubotar pe când acesta era la un nivel critic pe care nu ar fi reuşit să-l depăşească şi care l-ar fi împiedicat să-l bată pe primarul PSD de atunci, Florin Egner. Flutur a candidat şi a ieşit pe locul doi în primul tur al alegerilor, dar l-a învins pe Egner în turul doi.

Se poate repeta scenariul, dar cu Flutur în rolul lui Ciubotaru? 

BanulBotosanean.ro
www.facebook.com/banulbotosanean