Prima pagină » Industriaşii anunţă că preţul cărnii de porc nu a mai crescut de două săptămâni

Industriaşii anunţă că preţul cărnii de porc nu a mai crescut de două săptămâni

Deşi la nivel naţional au fost difuzate ştiri pe principalele posturi de televiziune care prezentau creşteri de preţuri la carne în lanţurile mari de hipermarketuri, industriaşii susţin că de două săptămâni preţul nu a mai crescut şi au fost chiar ieftiniri.

„Nu au fost în ultimele două săptămâni creşteri de preţ la carne. Ba chiar în această săptămână au fost reduceri de preţ miercuri şi joi”, a declarat Costel Pătrăuceanu, directorul de vânzări al Avastar.

În Carrefour şi Kaufland, kilogramul de pulpă de porc fără os a coborât în această săptămână până la 13 lei per kilogram, iar ceafa de porc cu os la 15 lei kilogramul.

„Poate să vină oricând Consiliul Concurenţei să vadă că preţurile nu au crescut, ci chiar au coborât, şi cred că în mai şi iunie nu vor creşte deloc”, a precizat Pătrăuceanu.

Avastar este o companie din judeţul Suceava, care activează lângă graniţa cu judeţul Botoşani şi foloseşte animale crescute inclusiv de fermierii botoşăneni. Firma Avastar este specializată pe abatorizare, tranşare, ambalare şi distribuţie de carne, fiind furnizor pentru Carrefour, Cora, Metro, Auchan.

BanulBotosanean.ro
www.facebook.com/banulbotosanean