Prima pagină » Pătrăuceanu(Avastar): Vânzările au crescut cu 30-40%, cel mai mult la ceafă cu os

Pătrăuceanu(Avastar): Vânzările au crescut cu 30-40%, cel mai mult la ceafă cu os

Sărbătoarea de 1 Mai a dus la explozia consumului de carne proaspătă şi de mici. Costel Pătrăuceanu, manager al departamentului de vânzări al Avastar, unul dintre principalii furnizori de carne din România, a declarat că vânzările pentru 1 Mai 2015 sunt cu 10-12% mai mari decât cele pentru aceeaşi perioadă a anului trecut.

„Faţă de perioada dinainte de 1 Mai, vânzările au crescut cu 30-40% pe carne proaspătă, cel mai mult la ceafa cu os. În ceea ce priveşte tocături şi mici nu am cuvinte, nu am avut marfă să le dau. Mulţumim lui Dumnezeu că a mers foarte bine. Faţă de anul trecut avem o creştere de 10-12%”, a declarat Costel Pătrăuceanu.

Directorul de vânzări de la Avastar susţine că în ultima săptămână s-au aplicat reduceri de preţ şi că pulpa de porc, spre exemplu, a coborât la 13-14 lei per kilogram, promoţii fiind făcute şi la carnea de mici. 

Acesta a precizat că trendul de creştere a consumului de carne s-a înregistrat încă de la începutul anului, în ianuarie-februarie fiind o creştere de 8-10%.

Avastar este o companie din judeţul Suceava, care activează lângă graniţa cu judeţul Botoşani şi foloseşte animale crescute inclusiv de fermierii botoşăneni. Firma Avastar este specializată pe abatorizare, tranşare, ambalare şi distribuţie de carne, fiind furnizor pentru Carrefour, Cora, Metro, Auchan.

BanulBotosanean.ro
www.facebook.com/banulbotosanean