Prima pagină » AZI, concurs de Tir AirSoft la Uvertura Mall

AZI, concurs de Tir AirSoft la Uvertura Mall

Duminică, 19 aprilie, în intervalul 14:00 – 18:00, la etajul trei al Uvertura Mall, va avea loc o expoziție de arme airsoft. Începând cu orele 15:00, la ultimul etaj al parcării, atât pasionații cât și curioșii, vor avea ocazia să participe la demonstrații și să testeze armele printr-un concurs de tir.

 

Echipamentele de airsoft sunt copii fidele ale armelor și echipamentelor folosite de forțele armate sau de către poliție.
Airsoft-ul a fost „inventat” în Japonia, în jurul anului 1970, pentru a asigura pasionaților de arme o alternativă, ca urmare a unei legi care interzicea deținerea de arme de către civili. Drept urmare, împătimiții de arme au fost aduși în situația de a produce replici cât mai precise.
Airsoftul este un sport modern ce poate fi jucat fie ca simulare a unui conflict militar fictiv, fie ca hobby recreațional de week-end. Spre deosebire de paintball, cu care are câteva elemente comune, airsoftul se bazează pe onoarea individuală a jucătorilor, nu pe semne de vopsea lăsate pe echipament.
Evenimentul este coorganizat de Uvertura Mall și Clubul Sportiv AirSoft Botoșani.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)

250x250x

250x250x