Prima pagină » Găteşte cu chef Silviu Furdui: Salată de spanac cu creveţi si ouă de prepeliţă

Găteşte cu chef Silviu Furdui: Salată de spanac cu creveţi si ouă de prepeliţă

Hristos a înviat! Sunt sigur ca v-aţi bucurat din plin de masa bogată de Paşti. După miel, drob, sarmale şi multe alte bunătăţi pe care le-aţi gustat, a venit momentul pentru o salată de spanac cu creveţi şi ouă de prepeliţă.

Ingrediente pentru două persoane:
8-10 creveţi proaspeţi
4 ouă de prepeliţă
200 gr spanac
1 avocado
4 roşii chery
2-3 fire de sparanghel
1 lămâie
Coaja de la o portocală
Ulei de măsline
Sare

Mod de preparare:
Mai întâi punem ouăle pentru 4-5 minute într-o apă care fierbe. Creveţii se curăţă, se spală şi se călesc într-o tigaie încinsă cu puţin ulei de măsline. Se spală bine spanacul, roşiile şi castravetele. Avocado se curăţă de coajă şi se taie cubuleţe. Din castravete se fac scalii de mărime egală şi se montează pe farfurie. Sparanghelul se curăţă şi se blanşează.
Dresăm spanacul cu ulei de măsline şi lămâie, asezonăm cu puţină sare şi montăm în farfurie. Adăugăm restul de ingrediente, coaja rasă de la o portocală şi salata este gata!
Ne reîntâlnim joia viitoare când o să gătim carne de curcan. Până atunci vă urez numai bine şi să fiţi sănătoşi!


BanulBotosanean.ro
www.facebook.com/banulbotosanean

250x250x

250x250x