Prima pagină » 4 reguli din lumea modei pe care le poți aplica în amenajarea livingului

4 reguli din lumea modei pe care le poți aplica în amenajarea livingului

Nu sunt o persoana ahtiata dupa moda, desi incerc sa fiu la curent cu ultimele tendinte in domeniu. Dintotdeauna mi-a placut sa port si sa ma inconjor de lucruri care rezoneaza cu personalitatea mea, chiar daca acestea nu erau exact la moda. Dar sunt persoane pentru care regulile impuse de industria modei sunt extrem de importante, urmarind cu mare atentie toate schimbarile dictate de marii designeri si incercand sa le aplice ulterior si in amenajarea propriei locuinte.

Daca te numeri printre pasionatii inflacarati ai modei si esti pe cale sa-ti renovezi livingul, te invit sa afli cum poti aplica 4 reguli ale acestui domeniu in amenajarile interioare, astfel incat sa te alegi cu un living frumos si in tendinte.

1. Exprima-ti personalitatea
Nu-i frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie. Marii designeri au anuntat ca in acest an se vor purta obiectele si decoratiunile din cupru, dar tie nu-ti plac si ai senzatia ca ar strica intregul decor al livingului? Nu-i nimic. Daca simti ca tendintele in domeniu nu te reprezinta, creioneaza un decor care sa corespunda personalitatii tale. Atata timp cat toate elementele vor forma un ansamblu perfect echilibrat, livingul tau va arata ca cele desprinse din paginile revistelor de amenajari interioare.

Citește integral pe casadex.ro

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)

250x250x

250x250x