Prima pagină » Le plânge inima în fiecare zi, dar continuă să lupte pentru copiii lor

Le plânge inima în fiecare zi, dar continuă să lupte pentru copiii lor

Dacă ar fi copilul vostru așa vi s-ar părea că s-au terminat zilele, că sunteți blestemați. Dacă vă numărați printre norocoșii acestei vieți și copilul sau copiii voștri nu suferă de această boală, puteți să-i ajutați pe părinții a căror inimă plânge în fiecare zi pentru copiii lor. Sunt persoane care au o putere fantastică de luptă pentru îngerașii lor și au nevoie de un mic ajutor de la noi, ceilalți, care putem mulțumi, astfel, lui Dumnezeu că nu suntem în locul lor.

Asociația Părinților Copiilor cu Autism din Județul Botoșani, în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului organizează seara caritabilă „Suflet pentru suflet”. Evenimentul va avea loc joi, 4 decembrie, între orele 17.00 și 20.00, iar scopul este acela de a strânge fonduri pentru recuperarea copiilor cu autism din județul Botoșani. Invitați speciali sunt Rapsozii Botoșanilor, Mirel Manea Orchestra, Live Loud Band, alături de care vor mai fi Corul Nektarios(colinde), Club Modas(dans sportiv), Viviana Sposub(solist vocal), Emilian Huminiuc(tenor), Silvia Murariu(participant X Factor).
Preț bilet/invitație este de 100 lei(donație).
Toate fondurile obținute vor fi utilizate de Asociația Părinților Copiilor cu Autism din județul Botoșani pentru recuperarea copiilor cu autism!
Pentru rezervări și informații sunați la 0753454411.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)