Prima pagină » Alte 14 scări de bloc rămân FĂRĂ APĂ

Alte 14 scări de bloc rămân FĂRĂ APĂ

Nova Apaserv SA, furnizorul de apă al județului, continuă campania de întrerupere a apei. Începând de marți, 14 scări de bloc vor fi debranșate de la apă pentru că sunt facturi foarte vechi restante.

Asta, după ce în urmă cu o săptămână alte 14 scări de bloc au fost debranșate, ceea ce a făcut ca o parte din consumatori să-și achite datoriile, în timp ce restul datornicilor și-au făcut eșalonare la plată a restanțelor, respectiv 13 eșalonări la plată și încasări de 47.000 lei.

„În ultimele două săptămâni, am demarat o acţiune de debranşare a scărilor de bloc care deţin restanţe mari. Când debitul depăşeşte trei facturi şi 400 de lei dar în combinaţie cu numărul restanţieri. Dacă sunt peste 50% restanţieri. În prima etapă am avut 14 scări iar în a doua etapă avem tot 14 scări de bloc. Deja în etapa unu sunt rezolvate problemele în proporţie de 90%. S-au încasat aproximativ 50% din restanţe. Furnizarea apei a fost reluată”, a spus Cristian Romanovschi şef departament comercial al Nova Apaserv.

Noile scări care vor fi debranșate au datorii totale de 122.000 lei, iar după ce proprietarii locuințelor au fost somați cu sistarea apei au plătit 17.000 lei. Scările cu datorii care vor fi debranşate sunt pe străziele Împărat Traian, Griviţa, Bucovina, Calea Naţională, Victoriei şi Al. Nucului.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)