Prima pagină » Dolineaschi e șocat de comportamentul lui Țurcanu: „S-a rupt filmul”

Dolineaschi e șocat de comportamentul lui Țurcanu: „S-a rupt filmul”

Andrei Dolineaschi, președinte al PSD Botoșani și secretar general al partidului la nivel central, s-a declarat șocat de toate atacurile din ultimele zile lansate de Florin Țurcanu, președintele PNL, la adresa social-democraților.

Dolineaschi susține că Țurcanu l-a sunat după ce PNL a rupt USL, că a vorbit și cu Liviu Dragnea și că totul s-a schimbat fără niciun motiv.

„Domnul Țurcanu m-a sunat, după celebra ședință de marți, în care PNL a rupt USL-ul, și mi-a cerut să ne întâlnim să vorbim despre Botoșani. Eu am mers, m-am întâlnit cu el și cu doamna deputat Anușcă Țurcanu, întâmplarea a făcut ca atunci să mă sune domnul Liviu Dragnea și când i-am spus că sunt cu Țurcanu și că vrem proiecte comune pentru Botoșani el să îi transmită salutări și să ne ureze succes în acest demers. Am rămas cu domnul Țurcanu și am discutat să facem ce e mai bine pentru Botoșani, după care s-a rupt filmul. Nu știu ce s-a întâmplat cu el, dar a început să jignească, să atace. Nu îi mai pasă de nimeni și de nimic, vrea doar război politic”, a spus Dolineaschi.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)