Prima pagină » PSD, PDL și PNL la picioarele lui Țurcanu în CJ. Vezi cum au votat bugetul!

PSD, PDL și PNL la picioarele lui Țurcanu în CJ. Vezi cum au votat bugetul!

Împărat peste TOȚI consilierii județeni! Nimeni nu mișcă în front în fața lui Florin Țurcanu în plenul Consiliului Județean.
Președintele Consiliului Județean și al PNL, Florin Țurcanu, și-a aservit plenul CJ-ului și a reușit să obțină cel mai rapid vot unanim pentru bugetul anual al județului!

Proiectul de împărțire către primării a banilor primiți de Consiliul Județean de la Guvern a fost aprobat în doar câteva minute.

În timp ce PDL așteaptă spargerea USL pentru a face alianță cu PNL, consilierii județeni PSD au dovedit că sunt zmei în conferințele de presă și mielușei atunci când sunt chemați să voteze proiectele lui Țurcanu.
Liderul Opoziției, Cătălin Flutur, președintele PDL, a lăudat bugetul împărțit de Țurcanu.

„Bani puţini am avut, atât s-au împărţit. Cred că este o împărţire echitabilă. Mult mai bună decât în alţi ani”, a declarat Cătălin Flutur.

Acesta a precizat că trei comune, Pomârla, Rădăuți Prut și Românești au primti de la Finanțe de 20-30 de ori mai puțini bani decât celelalte primării din județ și că ar fi trebuit sprijinite de CJ, însă nu a avut un amendament în acest sens.
Și democrat-liberalul Florin Bulgaru a spus că primăria Răchiți ar fi trebuit să primească mai mulți bani, dar nici el nu a depus vreun amendament.

De la PSD nimeni nu a făcut nici măcar o declarație.
Până în urmă cu doi ani votul pe buget însemna război total între PNL, PSD și PDL și fiecare an însemna o nouă alianță în CJ.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)

250x250x

250x250x