Prima pagină » Țurcanu și PNL vor sări ca arși! Vezi ce a postat Portariuc pe Facebook depre trădare!

Țurcanu și PNL vor sări ca arși! Vezi ce a postat Portariuc pe Facebook depre trădare!

Primarul Ovidiu Portariuc, președintele executiv al PSD Botoșani, anunță că s-a săturat de trădarea colegilor liberali din USL. Într-o postare pe Facebook, Portariuc se declară solidar cu Firea și spune că nu este ușor să suporte trădarea PNL.

Postarea vine într-un moment în care atât PSD, cât și PNL susțin că USL funcționează bine la Botoșani, după un an și jumătate de război pe față.

„Sunt solidar cu Gabi Firea si ii inteleg foarte bine gestul si motivatia.Si la Botosani avem o situatie asemanatoare de aproape un an. Nu e usor sa sa suporti in primul rand tradarea unui partener(PNL) cu care ai fost umar la umar intr-una din cele mai dificile campanii iar ulterior sa suporti si umilintele zilnice la care te supune fostul adversar comun (PDL),revigorat acum cu sprijinul partenerului in care ai crezut si in care au crezut toti cetatenii atunci cand au votat USL. O asteptam pe Gabi sa se intoarca acolo unde ii este locul si sa facem impreuna ceea ce ne-am propus si le-am promis oamenilor:un altfel de politica in Romania bazata pe curaj,demnitate si principii!”, scrie Portariuc pe Facebook.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)