Prima pagină » Portariuc va câștiga respectul întregii țări prin asta! Vezi cu ce va câștiga inimile românilor!

Portariuc va câștiga respectul întregii țări prin asta! Vezi cu ce va câștiga inimile românilor!

162 de tablete pregătește primarul Ovidiu Portariuc pentru cei 162 de elevi botoșăneni care s-au înscris la concursul „Luceafărul” și unde nu trebuie decât să recite celebrul poem al lui Mihai Eminescu pentru a primi câte o tabletă.

„Dacă toți cei înscriși vor recita corect Luceafărul atunci fiecare va primi câte o tabletă, așa am spus și așa se va întâmpla. Am discutat cu cei din comisia de evaluare și le-am cerut să arate indulgență și pentru cei care știu 90-95% din poem. Dacă un copil încurcă sau uită un vers sau două nu înseamnă că va fi descalificat”, a precizat primarul Ovidiu Portariuc.

Înscrierile la concurs s-au finalizat, și chiar dacă au venit și elevi din județul Iași, dar și din comunele din județul Botoșani, doar elevii din municipiul Botoșani vor putea participa la concurs. Acesta va avea loc sâmbătă și duminică, 11-12 ianuarie, în Uvertura Mall, la etajul 3, lângă Cine Grand.

Primarul Portariuc a precizat că elevii care vor primi tabletele vor putea naviga gratuit pe Internet în parcurile din municipiu, în zonele pietonale și chiar la școli și licee, acolo unde există rețea de internet fără parolă. 

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)