Prima pagină » Mulți botoșăneni așteaptă asta de ani de zile! Vezi ce veste bună le-a dat Primăria!

Mulți botoșăneni așteaptă asta de ani de zile! Vezi ce veste bună le-a dat Primăria!

Foarte mulți botoșăneni așteaptă asta de ani de zile, iar unii dintre ei și-au pierdut speranța că vor mai trăi asta!
Primăria Botoșani a anunțat că 15 străzi din municipiu vor intra în reabilitare în 2014, multe dintre ele fiind momentan la stadiul de piatră și urmează să fie asfaltate.

„Avem un buget mai mare pentru asfaltări decât în 2013 pentru că este o prioritate. Avem 15 străzi care vor intra în reabilitare în 2014, respectiv cele unde există deja proiect tehnic”, a declarat primarul Ovidiu Portariuc.

Una dintre cele mai importante străzi care va fi Bulevardul George Enescu, între intersecțiile cu Primăverii și Bulevardul Mihai Eminescu. Municipalitatea va anunța lista străzilor care intră la asfaltare în 2014. 

De asemenea, Portariuc a anunțat că va fi făcută o bază de date cu străzile din municipiu unde nu există asfalt, apă, canalizare, gaz și iluminat public. „Nu putem să asfaltăm pe o stradă unde la anul va fi adusă apa și canalizarea. Nu există o situaie generală care să prezinte situația municipiului pe străzi la capitolul utilități. Avem nevoie de un plan în care oamenii să știe că Botoșani va fi oraș european, cu apă, canalizare, asfalt, iluminat public pe fiecare stradă. Că va fi în 2025, sau 2028, botoșănenii trebuie să știe care este situația și când vom reuși să finalizăm planul”, a completat edilul-șef.

 

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)