Prima pagină » Pensionarii cu pensii nesimțite nu vor mai primi abonament gratuit la tramvai

Pensionarii cu pensii nesimțite nu vor mai primi abonament gratuit la tramvai

Cu adevărat social-democrați! Edilii municipiului vor să elimine gratuitatea la călătoria cu tramvaiul pentru pensionarii care au pensii cu un cuantum uriaș, așa numitele pensii nesimțite.

„Facem o analiză și ne gândim să ajustăm nivelul subvenției pentru această categorie, să acordăm doar un procent din contravaloarea abonamentului lunar. Celor care au pensii de 3000-4000 de lei nu putem să le acordăm procent de 100%”, a declarat viceprimarul Cosmin Andrei.

În momentul de față Primăria Botoșani plătește către Eltrans SA câte 24 lei lunar pentru fiecare pensionar care solicită abonament gratuit de călătorie, diferența de cost fiind suportată de operatorul de transport.

Paul Șmit, directorul companiei Eltrans SA, a declarat că în medie în fiecare lună se eliberează 9.000 de abonamente pensionarilor.

Viceprimarul Andrei a spus că reducerea sau chiar eliminarea gratuității la transportul cu tramvaiul pentru cei cu pensii nesimțite a venit din partea numeroșilor botoșăneni care au pensii mici, chiar de 350 lei sau 400 lei.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)