Prima pagină » Sucevenii s-au îndrăgostit de acest loc. Vezi unde în Botoșani dau năvală vecinii!

Sucevenii s-au îndrăgostit de acest loc. Vezi unde în Botoșani dau năvală vecinii!

80% dintre cei care merg acolo sunt din județul Suceava, iar asta spune totul!

Iazul Vlădeni a devenit un magnet pentru pescarii din Suceava și de la an la an numărul vecinilor noștri de peste Siret care vin să se relaxeze acolo este din ce în ce mai mare.

Omul de afaceri Dumitru Balan, proprietarul iazului de la Vlădeni, a declarat că este mulțumit de faptul că sucevenii au prins drag de locul pe care l-a amenajat el. „Că munca mea este apreciată și de botoșăneni și de suceveni mă face mândru. 80% dintre cei care vin la mine la iaz sunt suceveni și sunt oameni cumsecade”, a spus Balan.

Acesta a construit pentru pescari mai multe pontoane cu umbrar, dar și o insulă de lemn chiar în mijlocul iazului și care este înconjurată de vegetație. Balan vrea să aducă și câteva hidrobiciclete, dar și bărci cu vâsle, pe lângă vaporașul aflat deja în dotare. „Vreau să atrag și familiile care nu vin la pescuit, ci doar la recreere și vor să facă o plimbare pe iaz cu hidrobicicleta. Nici pescarii nu vor fi deranjați, iar familiile vor putea să se recreeze în liniște”, a completat Balan.

Omul de afaceri ia în calcul amenajarea unei zone pentru agrement, separată de cea pentru pescuit, iar cele 30 de hectare de iaz îi permit asta.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)