Prima pagină » Țurcanu despre PSD: „Ori te omoară, ori te trimit la puşcărie”. Vicele Pavăl prins la mijloc

Țurcanu despre PSD: „Ori te omoară, ori te trimit la puşcărie”. Vicele Pavăl prins la mijloc

Atac fără precedent! Declarație halucinantă a liderului PNL Botoșani, Florin Țurcanu, președintele Consiliului Județean, despre partenerii din USL, respectiv social-democrați. Președintele PNL a spus că pesediștii sunt în stare de orice pentru a-și atinge scopurile.

„PDL-iştii au fost mici copii, dar băieţii aceștia pentru funcţii ori te omoară, ori te trimit la puşcărie. Ei aşa ştiu!”, a completat Ţurcanu.

Acesta a ajuns la această concluzie după ce inițial l-a acuzat pe vicepreședintele PSD din CJ, Paul Pavăl, că umblă prin actele instituției pentru a găsi ceva compromițător legat de el.

„Doamna Federovici(n.r. senator Doina Federovici) i-a spus domnului deputat Gireadă că ei caută hârtii în CJ în fiecare zi să mă atace pe mine. Îi doresc succes domnului vicepreşedinte Pavăl, dacă legea îi permite să facă copii la toate documentele. Dar cred că există un secret de serviciu. Dacă el face copii la documente şi le duce la PSD e treaba lui, eu i-am dat accest la toate documentele”, a spus Florin Ţurcanu.

În replică, vicepreșdintele Paul Pavăl a spus că a renunțat la toate imprimantele și copiatoarele pe care le avea în birou. „Am scos din birou, începând de astăzi, toate copiatoarele și imprimantele ca să nu mai spună că duc documente din instituție. Nu am făcut așa ceva și nici nu voi face”, a declarat Pavăl.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)

250x250x

250x250x