Prima pagină » Consilierii județeni au aprobat asfaltări de 119 milioane lei propuse de Țurcanu

Consilierii județeni au aprobat asfaltări de 119 milioane lei propuse de Țurcanu

Vot pentru cea mai mare campanie de asfaltări pe drumurile județene din Botoșani! Consilierii județeni au aprobat, în ședința ordinară de joi, proiectul de hotărâre propus de Florin Țurcanu, președintele CJ Botoșani, de asfaltare a 17 tronsoane de drum județean totalizând aproape 130 kilometri de drum județean.

„Am primit votul consilierilor județeni pentru indictorii tehnico-economici necesari proiectului de asfaltare a 17 tronsoane de drum județean care acum sunt din piatră. Puțini m-au crezut atunci când am spus că în mandatul meu voi asfalta marea majoritate a drumurilor județene din Botoșani și iată că proiectul a fost aprobat, de anul viitor încep lucrările”, a declarat Florin Țurcanu,

Vicepreședintele CJ Gheorghe Sorescu a detaliat proiectul și a spus că pentru asfaltarea celor 17 tronsoane lucrările au o valoare estimată de 119 milioane de lei, care se poate modifica în urma licitației, și că se va folosi credit-furnizor ca sursă de finanțare.

„Asta înseamnă că o firmă va veni, va câștiga licitația, va executa lucrările pe banii ei, pe banii băncii, după care noi îi vom plăti contravaloarea lucrărilor în mai mulți ani”, a declarat Sorescu.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)

250x250x

250x250x