Prima pagină » Dolineaschi anunță că drumul spre Suceava se asfaltează chiar dacă nu s-au dat bani

Dolineaschi anunță că drumul spre Suceava se asfaltează chiar dacă nu s-au dat bani

Președintele PSD Botoșani, deputatul Andrei Dolineaschi, a anunțat că în acest an vor începe lucrările de reabilitare a drumului Botoșani-Suceava, cu toate că la rectificarea bugetară din iulie nu s-a alocat niciun ban pentru acest proiect.

Liderul PSD Botoșani a declarat de mai multe ori în prima parte a anului că vor veni bani pentru acest drum la rectificarea bugetară, anunț făcut și de primarul Ovidiu Portariuc, dar și de parlamentarii PSD.

“În urma analizelor, vor începe lucrările. Am avut discuții cu domnul Liviu Pop, directorul Companiei Naționale de Drumuri, și se caută soluții pentru demararea lucrărilor pe acest tronson de drum, Botoșani-Suceava. Pot fi alocați bani din veniturile companiei ori constructorul va demara lucrările și va fi plătit după ”, a declarat Dolineaschi.

Președintele PSD Botoșani a precizat că a avut o discuție și cu reprezentanții firmei care au câștigat licitația pentru execuția lucrărilor de modernizare a drumului Botoșani-Suceava și că aceștia au spus că în trei luni lucrările pot fi finalizate, cu condiția să existe specificată sursa din care se vor deconta contravaloarea lor.

Liderul PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, spune că ştia de faptul că Guvernul nu va da bani pentru acest drum şi că a şi anunţat de nenumărate ori în acest an. “Eu tot am spus că nu se vor da bani, astea erau informaţiile mele. Acum sper să se găsească altă sursă decât bugetul statului pentru a se începe totuşi lucrările”, a precizat Florin Ţurcanu.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)