Prima pagină » Duelul PNL-PSD: Iliuţă îi dă replică lui Tincu

Duelul PNL-PSD: Iliuţă îi dă replică lui Tincu

Viceprimarul liberal Viorel Iliuţă se ţine de cuvânt şi dă replică tuturor celor care îi critică modul în care şi-a dus la îndeplinire responsabilităţile din Primărie. După primarul Ovidiu Portariuc a venit rândul consilierului PSD Mihai Tincu să primească replică de la Iliuţă.

„Am citit la dumneavoastră declaraţia domnului Tincu şi vreau să vă spun că are dreptate doar pe jumătate, iar acolo unde nu are dreptate este vorba despre faptul că îmi reproşează mie că nu au fost puse panseluţe şi nu a fost cosită iarba de 1 mai şi de Paşti. Nu eu m-am ocupat de panseluţe şi de iarbă, ci domnul viceprimar Cosmin Andrei, deci nu îmi poate reproşa mie”, a declarat Iliuţă.

Social-democratul Mihai Tincu a declarat, săptămâna trecută, că schimbarea câtorva dintre domeniile de activitate ale viceprimarului Iliuţă de către primarul Portariuc s-a făcut pentru o optimizare a activităţii în Primăria Botoşani. Tincu i-a reproşat, atunci, lui Iliuţă că municipiul nu a fost înfrumuseţat la începutul primăverii, iar reacţia liberalului nu a întârziat să apară.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)