Prima pagină » A plecat la piaţa în Sâmbăta Mare şi nu s-a mai întors. Duminică împlinea 77 de ani!

A plecat la piaţa în Sâmbăta Mare şi nu s-a mai întors. Duminică împlinea 77 de ani!

Un botoşănean de 77 de ani a plecat în Sâmbăta Paştelui la piaţă, dar nu a mai revenit acasă. În jurul orei 08.00, Constantin Apostol a plecat de la domiciliu înspre Piaţa Centrală din municipiul Botoşani, la cumpărături şi nu a mai revenit. Acesta urma să-şi sărbătorească ziua de naştere în prima zi de Paşte, el fiind născut la data de 5 mai 1936.

 

„La plecare avea asupra sa o sumă de bani şi actele de identitate. În buzunar purta un ceas fără curea. Nu are telefon mobil. La mers, se ajuta de o cârjă metalică”, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Botoşani.

Septuagenarul are o înălţime de 1,70 metri, greutate de 80 kg, păr grizonat, este tuns scurt, are ochii căprui şi este uşor corpolent. Ca semne particulare, are o aluniţă în colţul ochiului drept şi dentiţie deficitară. Prezintă o cicatrice abdominală, urmare a unei operaţii de apendice.

La data dispariţiei, purta o geacă mărimea 50, în culorile gri închis şi bleumarin, având inscripţia „PROSPER” în stânga pieptului, pălărie din fetru, culoare gri deschis, vestă din blug, de culoare albastră, cămaşă albă, pantaloni de culoare maro închis, şosete maro şi pantofi negri, mărimea 43.

 

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)