Știri locale Visit Botoșani

VIDEO Coadă cu două ore înainte pentru biletele la FIC: Richard Clayderman, Mirel Manea & Filarmonica Botoșani

Moment istoric la Botoșani: coadă cu două ore înainte pentru bilete la concertul Filarmonicii din cadrul Festivalului Instituțiilor de Cultură (FIC).

Concertul Filarmonicii ”George Enescu” cu marele pianist Richard Clayderman se va face pe baza de bilete gratuite în Centrul Istoric al municipiului Botoșani. Localnicii s-au pus la coadă pentru biletele gratuite cu două ore înainte de termenul anunțat pentru începerea eliberării tichetelor.

Mirel Manea, managerul Filarmonicii Botoșani, a declarat că numărul biletelor puse la dispoziție față de anul trecut a fost suplimentat consistent, cu peste 700.

Program FIC 2023

Pe data de 17 august, începând de la ora 19:00, Teatrul pentru Copii și Tineret Vasilache va prezenta spectacolul „Soacra cu trei nurori”, urmat de Teatrul Mihai Eminescu, ce va aduce în atenția audienței, începând cu ora 21:00, „Noaptea unui vis de vară”.

Ziua de 18 august va fi dedicată Filarmonicii de Stat George Enescu. Începând cu ora 19:00, tot în Centrul Istoric, BACCARA, grupurile vocale BRIO SONORES și DIMMAS, AMADEUS, soprana Operei Naționale din Iași – ANA MARIA DONOSE, tenorul EUSEBIU HUȚAN și tenorul Operei Naționale din Cluj – FLORIN ESTEFAN vor fi invitații orchestrei Filarmonicii George Enescu, sub bagheta dirijorilor ALEXANDRU ILIE și XENTI RUNCEANU.

Momentul cel mai așteptat al serii va fi recitalul invitatului special, RICHARD CLAYDERMAN!

Atmosfera va fi întreținută de THE SKY BALLET, SUPERCHILL (percuție), GIANCARLO PALENA (bandoneon) și OVIDIU LUP (pian).

Accesul publicului va începe de la ora 18:30.

În ultima zi a FIC, pe 19 august, de la ora 15:00, la Cinematograf Unirea, Teatrul „Mihai Eminescu” va oferi proiecția „Amintiri din copilărie”.

ABC-CON International