Visit Botoșani

Ministrul Budăi, ”agent de turism” pentru Botoșani. După Muzeul Dorohoi, a promovat Mănăstirea Zosin. ”Vă prezint încă un loc minunat din județul Botoșani



Marius Budăi, ministrul Muncii, este fără îndoială cel mai urmărit politician al județului Botoșani, iar postările sale atrag mii de reacții, sute de comentariu și chiar sute de distribuiri pe rețelele de socializare.

Pe contul său de Facebook, Marius Budăi, care este și deputat al județului Botoșani, a început să promoveze obiectivele truristice botoșănene.

După ce a promovat Muzeul pentru Științele Naturii din Dorohoi, ministrul Budăi a prezentat țării una dintre cele mai impozante mănăstiri din România.

”Vă prezint încă un loc minunat din județul Botoșani – Mănăstirea Zosin! Mănăstirea Zosin este o mănăstire ortodoxă, situată în comuna Bălușeni din județul Botoșani. Mănăstirea se află amplasată într-o zonă pitorească, la o distanță de aproximativ 15 km sud de municipiul Botoșani, la drumul național ce leagă Botoșaniul de Târgul Frumos. Ansamblul Mănăstirii Zosin (Schitul Zosin) a fost inclus pe Lista monumentelor istorice din județul Botoșani din anul 2015. Atunci când călcați pragul Mănăstirii, veți fi întâmpinați cu căldura sufletească caracteristică călugărilor și de către Starețul Teodosie Pleșca, care ne spune: “Călugării formează garda de onoare a lui Hristos!””.