Știri locale Visit Botoșani

S-a deschis patinoarul de la Cornișa cu un meci de hochei. De la 17.00, campioane europene în demonstrație de patinaj artistic



Sâmbătă, 22 octombrie, s-a deschis noul sezon la patinoarul de la Cornișa Aquaparc&Sports Botoșani.

Două momente de excepție vor marca prima zi din noul sezon la patinoar. De la ora 10.00 a avut loc un meci demonstrativ de hochei a echipei Old Boys din Rădăuți, iar de la ora 17.00 va avea loc o demonstrație de patinaj artistic făcută de patinatorii Asociației Club Sportiv Skating A2Z, București.

Lotul de patinaj artistic este format din :

Luiza Ilie (18 ani) – Vicecampioană națională de juniori, reprezentanta României la Festivalul Olimpic de Tineret European din Vuokatti, Finlanda – 2022 și la Grandprix-urile de Juniori de la Ljubljana (Slovenia) si Gdansk (Polonia), cele mai înalte competiții internaționale la nivel de juniori.

Ruxandra Rotundu (16 ani) – Campioană națională în 2019, locul 3 la campionatul național de juniori 2021, a reprezentat România la Grandprix-ul de junior de la Gdansk, Polonia, 2022.

Ingrid Pricop (17 ani) – Campioană națională, a reprezentat România la competiții internaționale și s-a antrenat o perioadă cu campioana olimpică Julia Lipnitskaya.

Maria Bianca Ionescu (15 ani) – Trei titluri naționale în palmares și premii obținute în cadrul concursurilor internaționale din cadrul European Criterium.

Adela Osman (18 ani) – Campioană națională la categoria novice , câștigătoare a numeroase competiții internaționale în Europa, la același nivel.

Cristiana Șilcă (21 ani) a câștigat competiții naționale la nivel de juniori și seniori, dar și Cupa Europei la categoria novice.

Programul zilnic de funcționare al patinoarului și tarifele de acces sunt afișate pe site-ul www.cornisapark.ro secțiunea TARIFE.