Administrație Știri locale Visit Botoșani

PATINAJ ARTISTIC ȘI HOCHEI PE GHEAȚĂ LA DESCHIDEREA PATINOARULUI CORNIȘA
 

Sâmbătă,22 octombrie ora 10.00, Cornișa AquaPark&Sports deschide noul sezon de patinaj pe gheață cu momente de excepție oferite de echipa de hochei Old Boys din Rădăuți și patinatorii Asociației Club Sportiv Skating A2Z, București:

Luiza Ilie (18 ani), - Vicecampioană națională de juniori, reprezentanta României la Festivalul Olimpic de Tineret European din Vuokatti, Finlanda – 2022 și la Grandprix-urile de Juniori de la Ljubljana (Slovenia) si Gdansk (Polonia), cele mai înalte competiții internaționale la nivel de juniori.

 

Ruxandra Rotundu (16 ani) - Campioană națională în 2019, locul 3 la campionatul național de juniori 2021, a reprezentat România la Grandprix-ul de junior de la Gdansk, Polonia, 2022.

 

Ingrid Pricop (17 ani) - Campioană națională, a reprezentat România la competiții internaționale și s-a antrenat o perioadă cu campioana olimpică Julia Lipnitskaya.

 

Maria Bianca Ionescu (15 ani) - Trei titluri naționale în palmares și premii obținute în cadrul concursurilor internaționale din cadrul European Criterium.

 

Adela Osman (18 ani) - Campioană națională la categoria novice , câțtigătoare a numeroase competiții internaționale în Europa, la același nivel.

 

Cristiana Șilcă (21 ani) a câștigat competiții naționale la nivel de juniori și seniori, dar și Cupa Europei la categoria novice.

 

Programul demonstrațiilor de hochei și patinaj artistic:

- 10:00 – 11:00 – Joc demonstrativ și inițiere în hochei

- 17:00 – 18:00 – Demonstrație de patinaj artistic

Programul zilnic de funcționare al patinoarului și tarifele de acces sunt afișate pe site-ul www.cornisapark.ro in secțiunea TARIFE.