Politică Știri locale

Cei din PSD, din nou vedete la nivel național. Budăi și Șlincu într-o mașină furată în 2015. ”Prima dată am crezut că e o farsă”

G4media.ro:

Fost ministru al Muncii, social democratul Marius Budăi a fost surprins într-o mașină furată, la Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni. Mașina Audi 16 figurează ca bun căutat pentru confiscare din 2016, după ce ar fi fost declarată furată în Belgia. Mașina a fost înmatriculată în România pe numele unui alt deputat social-demorcat, respectiv pe numele lui Dan-Constantin Șlincu.

Fostul ministru Marius Budăi recunoaște incidentul de la Vama Sculeni și spune că nu-și explică cum e posibil ca timp de 8 ani, colegul său Dan-Constantin Șlincu să nu fi fost informat că a achiziționat o mașină furată. Budăi spune că va avea o discuție cu reprezentanții MAI pentru a vedea dacă nu există vreo procedură care să fie îmbunătățită.

„Prima dată când am fost opriți am crezut că e o farsă. Bine, eu mai puțin, că eram pasager în mașina proprietatea personala a colegului meu”, a relatat la Digi24 Marius Budăi. Social-democratul spune că toate documentele mașinii au fost lăsate Poliției de Frontieră, ca dovadă privind achiziția mașinii.

INTEGRAL PE G4media.ro