Știri locale

VIDEO-FOTO 110.000 lei costă zâmbetul a 5000 de copii care primesc daruri de la Asociația Grup Civic. Mai aveți timp să donați!

De cinci ani, Asociația Grup Civic și voluntarii adunați în jurul lui Daniel Câșlariu organizează Campania 5000 de zâmbete, prin care oferă cadouri la tot atâtea mii de copii din familii cu posibilități materiale limitate.

Astăzi a început marea împachetare a darurilor oferite micuților din donațiile primite de Asociația Grup Civic Botoșani.

”Este cea mai mare campanie de acest fel derulată la nivelul regiunii Moldovei. Totul costă 110.000 … am obținut înțelegere de la cei de la care am cumpărat și mă așteaptă cu banii dacă nu reușesc să plătesc până la sfârșitul anului. Vom merge împreună cu voluntarii la copii din 40 de comune”, a declarat Daniel Câșlariu, fondatorul Asociației Grup Civic Botoșani.

Munca grea cu manipularea pachetelor a început astăzi, când mai mulți voluntari, elevi, tineri și chiar o mamă cu doi copii venită dintr-o comună din județ să ajuge la ambalarea celor 5000 de pachete.

Și în următoarele zile vor fi puse dulciurile în pungi și vor fi făcute pachetele pentru cei peste 5000 de copii, pentru că în fiecare an au fost mai mult de 5000 de copii care au primit darurile.

Ovisim și Grup ETA sunt doar două dintre companiile cărora liderul Asociației Grup Civic a mulțumit pentru sprijinul oferit în această campanie.

”Vreau să îi mulțumesc și domnului director Gabriel Tanasă de la Urban Serv pentru că ne sprijină și în acest an și trimite echipaje care să ridice volumul mare de cartoane și hârtii de la noi”, a mai spus Câșlariu.

Asociația Grup Civic mai are nevoie de donații pentru a plăti integral cele 5000 de pachete pentru copii, dar și de voluntari pentru manipularea darurilor care vor ajunge la micuți.