Știri locale

O fetiță a vrut să-și însănătoșească frații și prietenii, mama sa a inventat produsele ideale. Anca Boldea are un nou produs ”Măriuca” VIDEO-FOTO

Când poveștile devin realitate și se transformă în rețete de succes care au ca țintă cele mai importante persoane! Un copil a vrut să facă bine fraților și colegilor, iar mama sa, doctor-farmacist, a inventat o gamă de produse curate pentru sănătatea acestora.

Doctor-farmacist Anca Boldea, fondatoarea Farmaciilor Anca, a lansat astăzi produsul ”Măriuca – puiterea imunității susține secreția de interferon”.

Produsul curat pentru sănătatea celor mici, care conține și lăptișor de matcă, a fost prezentat în fața a zeci de copii și părinți care au mers la Farmacia Anca de pe strada Independenței, lângă LIDL și Serconf.

Anca Boldea a făcut prezentarea sub forma unei povești în care eroul este fetița sa Măriuca, cea care a vrut să aibă puteri magice să-și însănătoșească frații și prietenii ori de câte ori aceștia se îmbolnăveau. Puterile magice din visul Măriucăi au devenit produsele curate special create pentru copii de Anca Boldea, cu ingrediente naturale în combinație cu cele mai pure substanțe certificate pentru ca prichindeii să fie făcuți bine.

„Această fiolă extraordinară cu o compoziție curată, așa ca Măriuca. Ne-am dori foarte tare să facem un produs curat, care nu conține conservanți, nu conține coloranți, nu conține produse de sinteză. Conține sirop de cistus care este standardizat, care este bogat în polifenol cu efect antiinflamator, antiviral, antibacterian. Are și lăptișor de matcă și polen crud, inulină”, a declarat doctor-farmacist Anca Boldea.

Pentru că are lăptișor de matcă, fiolele de ”Măriuca – puterea imunității susține secreția de interferon” vor fi depozitate în frigider, iar dozajul se stabilește în funcție de vârsta copiilor.

Gama ”Măriuca” este compusă din multe produse preparate special de Anca Boldea în Farmacia Anca și cuprinde spray de gât cu argint coloidal cu sau fără antibiotic, spray nazal cu lactoferin, stop secreții, ulei pentru imunitate de zi și de noapte, pentru laringită pastile cu ulei esențial de piersică și mango și acid hialuronic, și sare de baie Super Imuno care conține uleiuri esențiale chemotipate și sare de la Marea Moartă.