Știri locale

Câțiva copii din Botoșani au lansat piesa ”Crăciun fericit!”, scrisă pentru ei de Cleopatra Stratan, și merg la ”Neața cu Răzvan și Dani”

12 copii talentați din Botoșani, care se pregătesc la Academia de Arte Modus Vivendi, au lansat propria lor piesă ”Crăciun fericit!”. Aceștia fac parte dintr-un grup extins, alături de câțiva copii din Suceava, iar piesa a fost scrisă special pentru ei de Cleopatra Stratan și Edward Sanda.

Piesa a fost lansată pe 6 decembrie, iar duminică, 10 decembrie, copiii din Botoșani și Suceava vor merge la Antena 1 unde vor fi în premieră la TV cu ”Crăciun fericit!” în emisiunea ”Răzvan și Dani”.

După lansarea piesei la Antena 1, talentații copii vor filma și pentru Kanal D, iar apoi vor merge la câteva posturi de radio naționale pentru a vorbi despre proiectul lor.

În luna decembrie, aceștia vor acea spectacole în Botoșani și Suceava.

Copiii din Botoșani care participă la proiectul ”Crăciun fericit!”, de la Arte Modus Vivendi, au mai multe participări la concursuri naționale unde au obținut premiile 1 și 2, inclusiv participări la festivalul ”Mamaia copiilor”.

Academia de Arte Modus Vivendi a fost înființată la Suceava în urmă cu trei ani de botoșăneanca Ana Maria Bucșă, cea care în 2013 era concurentă la Vocea României, show-ul de la Pro TV.