Știri locale

4 motive să călătorești cu Eltrans! Alege abonamentul GRATUIT pentru transportul public și fii eroul reducerii ambuteiajelor!

Dragi concetățeni,

Orele de vârf sunt o provocare pentru toți cei care își duc copiii la școală cu mașina personală. Ambuteiajele devin din ce în ce mai frecvente, contribuind la stresul zilnic și la creșterea emisiilor de carbon.

Dar acum avem o oportunitate de a face o schimbare pozitivă!

Vă invităm să vă alăturați mișcării pentru reducerea ambuteiajelor și pentru un oraș mai curat și mai sănătos. Încurajați-vă copiii să folosească transportul public în loc să-i transportați la școală cu mașina personală în orele de vârf  și veți deveni eroii mobilității sustenabile!

De ce să alegeți transportul public?

1.     Redu ambuteiajele:    Fiecare persoană care renunță la mașina personală în orele de vârf contribuie la diminuarea ambuteiajelor și la reducerea timpului petrecut în trafic.

2.     Protejează mediul:     Transportul public este mai eficient din punct de vedere energetic și emite mai puțin carbon în atmosferă decât mașinile personale. Contribuiți la lupta împotriva schimbărilor climatice!

3.     Economisește bani:    Folosirea transportului public poate fi mai economică, abonamentele de transport public pentru elevi sunt GRATUITE.

4.     Creează comunitate:  Folosind transportul public, puteți socializa, cunoaște oameni noi și crea legături cu comunitatea locală.

Haideți să devenim eroii mobilității sustenabile! Alegeți abonamentul GRATUIT pentru  transportul public și faceți parte din schimbarea de care orașul nostru  are nevoie.

Împreună, putem face diferența! ELTRANS BOTOȘANI

ABC-CON International