Știri locale

Visul Alexandrei Ivanov se îndeplinește! Au început lucrările la casa celor trei copii rămași fără mamă!

Alexandra Ivanov, tânăra moartă în chinuri în Maternitatea Botoșani, își veghează familia din ceruri, iar visul ei de a avea propria casă începe să se materializeze.

Pe contul de Facebook Eu sunt Alexandra, a fost făcută o postare în care se prezintă startul lucrărilor la casa copiilor acesteia.

”S-au încheiat în acest răstimp toate etapele ce țin de partea birocratică a ridicării unei case, iar astăzi, cu ajutorul lui Dumnezeu, au început lucrările. După o rugăciune de binecuvântare a lucrărilor, s-a făcut trasarea și au început săpăturile pentru fundație. Vom continua să postăm constant statusul construcției pentru că aceasta a fost posibilă doar datorită comunității care s-a strâns în jurul soțului și copiilor Alexandrei. Puterea lui „împreună” se concretizează în acest vis care prinde contur din ce în ce mai clar.  Să fim cu toții parte a îndeplinirii acestui vis!”

Căsuța în care vor locui Gabriel, soțul Alexandrei, împreună cu cei trei copii, Sofia, Ioan și Iosif, are nevoie în continuare de donatori.

Donează aici:

RON: Ivanov Daniel Gabriel

RO52BTRLRONCRT0666984301

REVOLUT și BT PAY: +40 (747) 459 949

PAYPAL:www.paypal.me/ivanovdanielgabriel

#nuamaer #dreptatepentruAlexandra #dreptatepentruBotoșani

ABC-CON International