Știri locale

Nova Apaserv avertizează: presiune scăzută și/sau lipsa apei în mai multe localități, inclusiv Botoșani

Revenim asupra anunțului privind avaria produsă în seara zilei de 15.10.2023 și informăm că avaria s-a produs pe un tronson din material tip PREMO al conductei DN 1000 mm de transport apă potabilă, în zona localității Leorda. Informăm utilizatorii că echipele de intervenției ale S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani sunt la locul avariei depunând eforturi pentru remedierea acesteia într-un timp cât mai scurt posibil.

Astfel, până la remedierea avariei și repunerea în funcțiune a întregului sistem de alimentare cu apă potabilă, se vor înregistra presiune scăzută și/sau lipsa apei în comunele Leorda, Mihai Eminescu, Răchiți, Stăuceni, Curtești, Copălău, Bălușeni, Frumușica, orașul Flămânzi și parțial în municipiul Botoșani.

Spre rezervoarele din Dealu Mare care alimentează municipiul Dorohoi și comunele Broscăuți, Șendriceni, Brăești, Văculești  furnizarea apei este sistată.

În acest moment estimăm că timpul de restabilire a furnizării apei în parametrii normali este de aproximativ 72 ore.

Alte informații cu privire la remedierea avariei vor fi comunicate utilizatorilor pe parcursul derulării lucrărilor de intervenție.

Director  General,

ing. Liviu – Nicolae Ştefan

ABC-CON International