Administrație Știri locale

FOTO Magopeț termină lucrările la apă și canalizare în Dumbrăvița și scote la licitație aducțiunile în Ibănești pentru 12,5 milioane lei

Proiectul de înființare a rețelelor de apă și canalizare în satul Dumbrăvița, comuna Ibănești, este aproape de finalizare în această perioadă, iar primăria comunei Ibănești scoate la licitație lucrările de apă și canalizare din reședința de comună.

Primarul Romică Magopeț a declarat că lucrările la rețeaua de 7 kilometri de canalizare se află la faza finală.

Ne apropiem de finalul unei importante investiții:  alimentare cu apă și canalizare, realizarea branșamentelor, a declarat primarul comunei Ibănești.

12,5 milioane lei, fără TVA, este valoarea lucrărilor scoase la licitație pentru satul reședință de comună Ibănești, iar ofertele vor fi depuse până pe 2 august.

Un proiect de importanță deosebită la care am lucrat alături de echipa mea pentru toți locuitorii comunei Ibănești este tot mai aproape de a fi realizat. Vom avea rețea de apă și canalizare în satul Ibănești! Având în vedere situația din ultimii ani, în care comuna Ibănești a fost afectată în fiecare vară de secetă, cu consecințe majore din punct de vedere economic și al calității vieții, este foarte importantă realizarea unui sistem eficient de alimentare cu apă și o rețea de canalizare.  Valoarea totală a proiectului este de aproximativ 3,3 milioane de euro, fiind finanțat prin Programul Național de Investiții ,,Anghel Saligny” și prin Bugetul Local. Cu ajutorul lui Dumnezeu, totul va decurge normal, iar această investiție mult așteptată, utilă pentru protecția mediului și confortul cetățenilor va intra în linie dreaptă”, a completat Romică Magopeț.