Administrație Știri locale

FOTO Așa arată acum drumul spre Târgu Frumos. Achiței: ”Se circulă în condiții foarte bune, cu excepția alunecării de teren și puncte cu lucrări la poduri”

Senatorul botoșănean Cristian Achiței, președintele Organizației Municipale a PNL Botoșani, a publicat pe contul său de Facebook o galerie foto în care sunt surprinse stadiile lucrăriloir la modernizarea drumului național DNB Botoșani-Târgu Frumos.

Modernizarea Drumului Național DN 28B Botoșani-Tg. Frumos continuă într-un ritm susținut. La această dată, constructorul își concentrează eforturile pe lucrările la podurile de pe întreaga lungime a drumului, pe modernizarea tronsonului dintre județele Botoșani și Iași și pe lucrările din orașul Hârlău. Practic, în acest moment, pe întreaga lungime a drumului de pe raza județului Botoșani, până la limita dintre județe, se poate circula în condiții foarte bune, cu excepția zonei cu alunecări de la Zosin și a câtorva puncte în care se execută lucrări la poduri: Buda, Flămânzi (în apropierea intersecției 6 drumuri), ieșirea din Flămânzi spre Frumușica, respectiv podul și pasajul de la ieșirea din Frumușica, a declarat Cristian Achiței.

Acesta a precizat că pe raza județului Iași se circulă pe straturi asfaltice noi pe tronsonul Hârlău-Tg. Frumos. Doar la podul de la ieșirea din Balș spre Boureni se lucrează la finalizarea rampelor de acces.

Sper că în perioada următoare vor fi atacate și zonele cu alunecări de teren, care necesită consolidare, a concluzionat Cristian Achiței.

ABC-CON International