Administrație Știri locale

Borfotină a semnat direct cu ministrul Veștea un contract de 2,7 milioane euro pentru asfaltarea a mai multor drumuri din Cristești

Comuna Cristești își va crește numărul de kilometri de asfalt de pe drumurile locale după ce primarul Lucian Borfotină a semnat un contract de finanțare la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Primarul Lucian Borfotină a semnat contractul de finanțare direct cu ministrul Adrian-Ioan Veștea.

Valoarea totală a acestui contract se ridică la aproximativ 2,7 milioane de euro, iar în curând va fi demarată procedura de licitație publică. Astfel, eforturile noastre se concretizează în obținerea finanțării necesare pentru îmbunătățirea infrastructurii rutiere din comuna noastră. Această realizare ne încurajează să continuăm demersurile pentru obținerea finanțării și pentru alte sectoare ce urmează să fie asfaltate în întreaga comună. Ne dorim să asigurăm condiții mai bune de circulație și să facilităm accesul către diverse zone ale comunei, astfel încât să contribuim la dezvoltarea și progresul localității noastre. Vă asigurăm că lucram pentru obținerii fondurilor necesare pentru a realiza proiectele importante pentru comunitatea noastră, a declarat primarul Lucian Borfotină.

ABC-CON International