Știri locale

,,Gala Excelenței în Educație” -organizată la Liceul ,,Ștefan D. Luchian” Ștefănești 

Astăzi, 5 iunie 2023, Ziua învățătorului, a fost prilej de sărbătoare la Ștefănești. 

Liceul ,,Ștefan D. Luchian” a sărbătorit educația printr-o gală în care excelența a fost în centrul atenției. Excelența sculptorilor a numeroase destine, dascălii, dar și a elevilor care au participat la olimpiade, concursuri și competiții școlare la nivel județean, interjudețean și național, a fost tema zilei în localitatea natală a marelui pictor Ștefan Luchian. Momentele de nostalgie, de premiere a profesorilor pensionari, de aducere aminte a cadrelor didactice care nu mai sunt printre noi s-au împletit armonios cu momente artistice, dar și cu cele de premiere a elevilor și a cadrelor didactice îndrumătoare.    

Colectivul profesoral din localitate a avut onoarea de a-l avea în mijlocul lor și pe domnul inspector școlar general, Bogdan Suruciuc, care a felicitat inițiativa conducerii de a organiza astfel de activități și a îndemnat la promovarea excelenței și încurajarea progresului în aceeași manieră, și în viitor.

Obiectivele activității au fost promovarea elevilor și a cadrelor didactice, dezvoltarea cultural-artistică a elevilor și creșterea incluziunii școlare.

,,Omul înflorește acolo unde este apreciat, unde i se recunoaște meritele, iar profesorii sunt asemenea florilor care odată înflorite, răspândesc din mireasma și frumusețea lor peste tot în jur. La mulți ani tuturor cadrelor didactice care știu să-și înflorească elevii.”, a fost mesajul directorului Liceului ,,Ștefan D. Luchian” Ștefănești, profesor Veronica Chiaburu.

ABC-CON International